Sänkta elkostnader med solceller för BRF

Låg avgift har aldrig gjort en BRF impopulär. Att satsa på solceller är den smartaste investeringen någonsin. Solceller för BRF är morgondagens standard idag.

Tekniken finns sedan länge och man kan fråga sig varför inte ännu fler redan skaffat den. Kanske finns det fortfarande de som tror att vår position på Tellus gör att det är olönsamt? Kanske tror man att investeringen inte kommer att betala sig? Inget kunde vara mera fel.

Solceller fungerar för i stort sett alla. BRF, privatpersoner eller industrier. Det finns alltid ytor som är lämpliga. Utvecklingen vad gäller solceller går också bara åt ett håll - framåt. Idag är verkningsgraden från solceller otroligt mycket högre än den varit och som om inte detta räckte har dessutom priserna gått ner. Vad finns det att inte gilla?

Solceller till små och stora BRF

I tider när klimatet hotas och priserna på el ökat rejält är det en klok åtgärd att låta ett kunnigt företag inom solenergi titta på era byggnader. Ytterst sällan händer det att ekvationen inte går ihop. Solceller till BRF gör din förening mycket mer attraktiv. Dels känns det bra för boende att använda solenergi och dels kommer energikostnaderna att minska rejält.

Som för allt finns det en investeringskostnad. Vad gäller solceller förhåller det sig så att den kostnaden ganska snart tjänas in när anläggningen används. Hur mycket beror på de individuella förutsättningarna. Att ta kontakt med ett företag för att få undersökning med efterföljande offert är något av det bästa ni kan göra i en BRF.

19 May 2022