Så hittar du återförsäljare av Partex märkningssystem

Då Partex är en av världens mest kända företag inom märkningssystem går det att köpa deras produkter över stora delar av världen. Via hemsidan kan man läsa om deras produkter, tjänster och företaget överlag. Men här går det även att hitta återförsäljare av Partex märkningssystem. Detta via en smidig karttjänst. 

Hitta din återförsäljare

Om du söker efter återförsäljare av Partex produkter går du in på företagets hemsida och klickar sedan i menyn på ”Återförsäljare”. I detta läge visas en världskarta. 

Världsdel

Välj nu i vilken världsdel du vill hitta återförsäljaren. I detta exempel klickar vi på Europa. Samtliga länder i Europa där Partex har återförsäljare visas nu en alfabetisk lista. I detta fall är det Azerbadjan först och Ukraina först. 

Land

Vi klickar in oss på Sweden och får därmed fram de stora återförsäljarna i Sverige. I oktober 2018 var det fyra företag som hade avtal med Partex och som därmed fick sälja deras produkter vidare i grossistled eller till slutkund. 

Det kan jämföras mot Tyskland där det vid samma tidpunkt enbart fanns en återförsäljare. Det behöver alltså inte betyda att ett större land har flera återförsäljare. 

Kontakt

Varje återförsäljare presenteras med företagsnamn, adress, telefonnummer och mailadress. Ofta finns även en hemsida där ytterligare information kan hittas kring företaget och dess verksamhet. 

Flest i Europa

Även om Partex finns över hela världen så ligger den största marknaden i Europa. Huvudkontoret finns i Sverige i Gullspång. Detta på precis samma plats som när Partex en gång grundades år 1948. 

I Europa finns Partex representerat i 34 länder vilket kan ställas mot Asien där de finns i 21 länder. Självklart speglar detta att företaget minst sagt är internationellt men det visar även på deras övervikt mot den europeiska marknaden. 

Verksamhet

Partex har haft samma affärsidé under företagets hela historia. Det handlar om att skapa, utveckla och förbättra olika slags märksystem. Det är märkssystem som är tillverkade för att skapa enkel märkning av kablar, ledningar m.m. 

Utöver märkning har företaget även tillverkning av spiralslangar samt tillbehör till formsprutar. Men även om de har denna tillverkning är det just märksystem som Partex blivit känd för och som framförallt förknippas med detta varumärke. I många delar av världen är Partex synonymt med märkning och man ibland nämns deras modeller snarare som standard än som exempel på produkt på marknaden. 

14 Nov 2018