Moderna ellösningar för moderna lokaler

I ärlighetens namn har många bostäder och en del arbetsplatser gammal el. Lösningar från forntiden kan fungera, men är sällan mest ekonomiskt eller säkrast. Förändring sparar pengar.

Det finns en anledning till att fler och fler anlitar elektriker för att installera smarta elsystem.

Vissa skäl handlar om bekvämlighet och säkerhet. Att kunna reglera ljuskällor och temperaturer och annat på distans och via app gör livet enklare och bättre. Att ha belysning som tänds kvällstid under de mörka årstiderna gör hemmet mindre intressant för inbrottstjuvar.

Ett problem med äldre elsystem är också att de oftast drar betydligt mer energi. Med tanke på elprisernas utveckling är få personer och företag intresserade av att öka sin elförbrukning. Äldre lösningar är ofta mindre anpassade till dagens värld där vi försöker spara på strömmen.

Hur får jag ut mesta möjliga av mina ellösningar?

Bor du i ett äldre hus med äldre eldragning? Du är inte ensam. Det finns gott om sådana runt hela landet och inte minst i Sollentuna. Många har liknande problem. I vissa fall är elen också sliten och kan med tiden bli mindre säker.

Det är klokt, både med tanke på säkerhet och på ekonomi, att ta kontakt med en elektriker i Sollentuna. De hjälper dig att göra en genomgång på hela elsystemet i din bostad. Efter genomgång vet ni var svagheter och styrkor finns, och elektrikern kan ge förslag på åtgärder och förbättringar.

Ny el betyder bättre och säkrare lösningar, och du kan samtidigt välja framtiden och skaffa smart el.

26 Apr 2021