Lys upp fasaden med neonskyltar

Neonskyltar var förr en mycket populär typ av skylt som nu allt mer har ersatts av den betydligt mer energisnåla och pålitliga LED-skylten. Dock finns det hopp för den gamle nostalgikern.

Ert café ska utstråla en riktig åttiotals-retrokänsla. Allt från inredningen med färgsättning och musikval till exteriören ska skrika retro och locka alla som gillade att gå på café och fika under det glada åttiotalet. Nu har ni funderat mycket på fasadskyltar. Helst skulle ni vilja ha en klassisk grön eller lilafärgad neonskylt som stavar caféets namn till gästerna. Men att hitta en riktig vintage neonskylt är kanske inte det lättaste. När det kommer till kritan spelar det inte så stor roll för er. Det är looken och känslan som är det viktiga. Kan ni hitta någon som är beredd att designa en LED-skylt med samma utseende som en gammal neonskylt, så funkar det lika bra.

Designa din nästan riktiga neonskylt

Neonskyltar gör att man på ett bra och professionellt sätt gör sig synlig för sina kunder. Även om neonskyltar alltmer börjar ersättas av de mer energisnåla LED-skyltarna så går det fortfarande att få hjälp att installera en neonskylt till sitt företag. Du kan välja mellan en stor variant av designade skyltar. Tro det eller ej, men faktum är att många så kallade neonskyltar man ser i dag inte nödvändigtvis behöver vara äkta. Det kan helt enkelt vara LED-skyltar som bara är designade för att se ut som de äldre neonskyltarna för att man gillar vintage-känslan som designen på dessa gamla skyltar ger.

21 Apr 2022