Laddstation för BRF:ar och företag i Stockholm

Med en laddstation på parkeringen i Stockholm blir det lätt att ladda elbilen. Samtidigt gör man gott för miljön och hjälper till med den gröna omställningen.

Bästa tillfället att ladda elbilen är när man är hemma eller på jobbet. Genom att sätta upp en laddstation på föreningens eller företagets parkering underlättar man för boende och medarbetare. Det gör såklart bostadsrättsföreningen eller företaget mer populärt och attraktivt, vilket i sin tur kan bidra till att fastighetens värde ökar.

Fossila drivmedel ska fasas ut och snart kommer det bara att rulla elbilar på våra gator. Att installera en laddstation är en bra investering, både för bostadsrättsföreningen eller företaget men också för miljön. Är man intresserad av att sätta upp en laddstation ska man ta hjälp av ett företag som är specialiserade på detta.

Detta avgör hur mycket en laddstation i Stockholm kostar

Hur mycket en laddstation i Stockholm kostar beror på hur stor anläggning man vill ha och om den ska vara inomhus eller utomhus. Är det laddstolpar till en parkeringsplats man vill ha kan det krävas ett visst markarbete också för att dra elkablar. Enklast är att kontakta några olika företag som är specialiserade på laddlösningar för elbilar.

De kan enkelt beräkna vilket system som passar bäst eller hur många laddstolpar man behöver. Många gånger blir det enklare att använda sig av ett företag som även kan sköta installationen och uppdatera elsystemet. Vissa av dem kan också sköta service och reparation av laddstationer.

13 Oct 2022