Elektriker färdigställer i Stockholm

Ska du installera nya apparater i hemmet, till exempel en tvättmaskin? Ta hjälp av en elektriker i Stockholm. Då är du säker på att försäkringar gäller.

En oväntad inkomst ger plötsligt paret Nilsson möjlighet att byta ut vitvaror i hemmet. Allt har de haft sedan de gift sig för tjugo år sedan. Reparationskostnaderna hade börjat bli för höga för att vara vettiga. Så det åkte till ett företag som sålde dessa produkter och valde ut tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin samt kyl och frys.

Det fanns givetvis ingen möjlighet för dem att få med sig inköpen själva så de beställde hemkörning. Vid hemkomsten ringde de och bokade en elektriker som skulle komma följande torsdag när sakerna skulle komma. Denne skulle installera alla grejer. De hade nämligen lärt sig den hårda vägen.

Elektriker installerar

För tjugo år sedan hade maken Arne installerat diskmaskinen. Den hade ganska snart get frun Eva en ordentlig stöt. Det gick bra men när de insåg att Arne gjort fel lovade de varandra att aldrig installera själva igen. De fick senare veta att hade exempelvis en elbrand utbrutit hade försäkringen inte gällt.

Därför var en elektriker från El-Teleteknik AB från Stockholm där för att se till att allt blev rätt gjort. Han satte igång med spisen för att sedan sedan gå vidare till tvättstugan. Kyl och frys kunde de själva koppla in genom att bara sätta i sladden. Innan elektrikern så småningom skulle ge sig av bjöd paret på kaffe och bullar som tack för hjälpen. Snart skulle Arne sätta på den första tvätten.

29 Dec 2022